bollywoodreams
BoLlyWoOdReAmS este un forum unde puteti discuta cu alti fani ai filmelor indiene despre filmele voastre preferat ,precum si despre actorii de la B-wood. Aici gasiti si poze cu actori precum Zayed Khan, Preity Zinta, Rani Mukherjee, Aishwarya Rai, Big B , Baby B , Salman Khan si bineinteleles regele filmelor indiene, Shahrukh Khan.
Lista Forumurilor Pe Tematici
bollywoodreams | Inregistrare | Login

POZE BOLLYWOODREAMS

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
andrum94 Profile
Femeie
25 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
bollywoodreams / Bucataria indiana / Retzete culinare din India  
Autor
Mesaj Pagini: 1
IzushChan
Aishwarya Rai Bachchan

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
Chicken Tikka Masala

Cel mai popular fel de mancare din bucataria indiana este Chicken Tikka Masala. Popularitatea preparatului Chicken Tikka Masala a fost atat de mare incat a fost considerat de britanici ca o adevarata mancare nationala britanica. Ingredientul de baza din Chicken Tikka Masala, este cel mai popular sos indian de curry din Marea Britanie si se numeste "tikka massala". Acelasi sos este folosit si pentru carnea de miel (indienii nu mananca vita sau porc).

Ingrediente

1/2 kg piept de pui
1/2 kg ceapa
50 g alune Caju
200 g iaurt
100 g unt
200 ml apa
100 g smantana
1 lingura de ceai garm masala
1 lingurita de sare
1 lingura pasta de rosii
1 capatana usturoi
1 lamaie
Ghimbia - pasta

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in bucati de marimea unui mic si apoi lasa-l la marinat cu usturoi, ghimbia si suc de lamaie timp de 2 ore;

Dupa aceea, adauga iaurtul, o lingura de ceai garm masala, o lingurita de sare si o lingurita de sofran (galben);

Amesteca acest continut, pune-l pe gratar si lasa-l acolo pana carnea se rumeneste bine;

Pregateste apoi sosul: curata 1/2 kg de ceapa si o capatana de usturoi, pune-le intr-o tigaie cu ulei si prajeste-le bine;

Apoi, rastoarna continutul intr-un mixer si tot acolo pune si alunele Caju;

Pune pasta obtinuta la tigaie si adauga o lingura de pasta de rosii, untul si 200 g apa;

Lasa la fiert pana ce se termina apa si ramane sosul;

Apoi, adauga peste sos carnea deja preparata si smantana;

Se amesteca si se lasa pe foc(mic) 10 minute;

Se serveste cald, cu garnitura de orez sau cu lipie.



_______________________________________


pus acum 16 ani
   
IzushChan
Aishwarya Rai Bachchan

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
Mango chutney

Chutney este deopotriva si pasta, si muratura, si sos, intr-un cuvant, un preparat condimentat de origine indiana. Intr-un dialect din estul Indiei, chutney inseamna condiment iute alcatuit dintr-un amestec de fructe, otet, zahar, arome si condimente iuti. Variantele de chutney mai dulci, precum mango chutney sunt servite la micul dejun cu chifle calde sau felii prajite de paine.
Exista foarte multe combinatii posibile de fructe, condimente si legume pentru a prepara chutney, dar acest mango chutney este unul din cele mai reusite. De obicei, mango chutney este servit cu mancaruri din carne (porc, pasare, vita), legume sau branzeturi.



Ingrediente

8 mango verzi, aproape coapte
600 g zahar
100 g curmale
100 g ghimbir
6 ardei iuti
1 capatana usturoi
1 lingurita de sare
3 linguri otet

Mod de preparare

Mango se decojesc si se feliaza, se adauga sare, se acopera cu apa si se lasa asa peste noapte;

Se spala, se amesteca si se fierb apoi toate ingredientele, exceptand zaharul;

Apoi se adauga zaharul si se fierbe din nou pentru inca 2 ore.


   
Tips:

Dupa preparare, sosul chutney se pastreaza in borcane inchise ermetic, sterilizate, cel putin 4 saptamani inainte de a fi consumata;




_______________________________________


pus acum 16 ani
   
IzushChan
Aishwarya Rai Bachchan

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
Salata de orez cu curry

Salata de orez cu curry este un preparat excelent pe jumatate salata pe jumatate garnitura. Salata de orez cu curry este foarte gustoasa si este foarte hranitoare. Aceasta salata de orez cu curry este atat de buna incat putem sa o servim si alaturi de preparate indiene, dar si alaturi de orice alta mancare.

Ingrediente

1 ceapa, taiata marunt
1 catel de usturoi, pisat
3 cani de apa
1 ceasca orez brun cu bobul lung
1 lingura praf de curry
1 varf de lingurita piper alb
2 cesti broccoli, taiat buchetele mici
1 legatura de praz, taiat bucatele
2 rosii mari, taiate cubulete

Pentru sos:

1 lingura de apa
1 lingura sos de soia
1 lingura otet alb de vin.

Mod de preparare

Se pune ceapa si usturoiul intr-o cratita, cu 1/4 ceasca de apa;

Se lasa sa fiarba 5 minute, sau pana cand se inmoaie ceapa, amestecand incet;

Se adauga apoi orezul, restul de apa, praful de curry si piperul, se amesteca. Cand incepe sa fiarba, redu focul la minim, acopera cu un capac si se lasa 45 de minute;

Intre timp, se fierbe broccoli intr-o cantitate mica de apa, sau in aburi, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie putin, nu mai mult de 5 minute. Se iau buchetelele de pe foc si se pun la scurs;

In momentul in care orezul este gata, se ia vasul de pe foc si se mai lasa
15 minute, fara sa se amestece;

Apoi se adauga broccoli, prazul si rosiile, amestecand foarte usor. Se combina ingredientele pentru sos, se toarna deasupra si se mai amesteca o data.

   
Tips:

Pentru o prezentare mai apetisanta, se pune preparatul in boluri de diverse forme, se taseaza si se rastoarna, obtinand prezentari deosebite.




_______________________________________


pus acum 16 ani
   
IzushChan
Aishwarya Rai Bachchan

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
Chutney de rubarba

Chutney de rubarba este un sos - garnitura folosit pe scara larga langa mancaruri piparate, peste sau carne de pasare. Chutney deriva din cuvantul indian Chatni, este un condiment iute preparat din zahar, otet,condimente. Chutney de rubarba poate fi preparat moale sau consistent, dulce sau iute. Deoarece in compozitia de Chutney de rubarba sunt elemente cu gust dulce, cu gust acru si gust iute acest sos este deosebit de apreciat.

Ingrediente

4 cani rubarba taiata in cubulete
1 cana fructe uscate taiate marunt (smochine, curmale, caise, coacaze negre)
4 cepe verzi taiate marunt
1 ceapa rosie taiata in cubulete.
1 cana zahar
1/2 cana otet din vin rosu
1 baton de scortisoara
1 lingura cu varf ghimbir ras
1 1/2 lingura coaja rasa de portocale
1/2 lingurita cardamon pisat

Mod de preparare

Se pun cele 6 ingrediente, otetul, scortisoara, ghimbirul, zaharul, cardamonul si coaja de portocale intr-o cratita, la foc potrivit si se amesteca pana cand se dizolva zaharul;

Se adauga rubarba, fructele uscate si ceapa si se lasa sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand;

Se reduce focul si se lasa sa fiarba 5-6 minute pana cand se inmoaie rubarba;

Se ia vasul de pe foc, se acopera si se lasa la rece putin 1 ora;

Se pune preparatul la frigider pentru cel putin 3 zile inainte de a fi servit, cu cat sta mai mult la rece, cu atat este mai bun la gust.




_______________________________________


pus acum 16 ani
   
IzushChan
Aishwarya Rai Bachchan

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
Curry cu legume

Unul din melanjurile de mirodenii indiene cele mai celebre este curry, el se combina si se completeaza pefect cu orez, indiferent cum este acesta preparat, iar o combinatie care are si legume, de genul curry cu legume este chiar excelenta. Buchetelele de conopida, mazarea fina si lintea se gatesc in aceasta reteta de curry cu legume, cu orez cu bobul lung si sos condimentat din nuca de cocos. Curry cu legume este o mancare picanta, savuroasa si hranitoare care va fi apreciata de gurmanzi pentru cocktailul de mirodenii, care da o aroma deosebita acestui preparat. Acest preparat nu este greu de gatit, greu este de fapt sa aduni toate aceste mirodenii.

Ingrediente
100 gr orez cu bob lung
1 conopida mijlocie
100 gr mazare
100 gr linte verde
1 litru de apa
500 gr zeama supa groasa de legume
1 lingurita lamaie
200 gr naut
4 tect cardamon
cate 1 lingurita rasa din turmeric,chimen macinat,coriandru macinat, boia dulce
30 gr nuca de cocos rasa mare
1 jumate lingurita de boia iute
2 lingurite radacina proaspata de ghimbir tocata marunt
1 catel de usturoi
2 linguri de ulei
1 ceapa mare
1 lingurita coriandru

Mod de preparare
Se curata si se spala conopida, mazarea, lintea si ceapa. Conopida se desprinde in buchetele mici iar ceapa se toaca marunt;

Se incinge uleiul intr-o cratita mare si se caleste ceapa la foc moderat, 3 minute, se adauga usturoiul si ghimbirul si se prajesc 2 minute, amestecand continuu;
Se adauga boiaua iute, turmericul, chimenul, coriandrul, boiaua dulce si tecile de cardamon si se prajesc incet 3 minute;

Se adauga supa de legume, sucul de lamaie si nuca de cocos, se fierb , amestecand pana se ingroasa putin;

Se adauga nautul fiert separat si scurs, se acopera si se fierbe 20 minute;

Intre timp intr-o cratita mare cu apa se fierbe lintea la foc mare, cca 10 minute, se adauga orezul spalat in prealabil si se fierbe in continuare la foc mic, acoperit cam 20 minute, dupa care se strecoara si se scurg;

Conopida si mazarea se pun peste naut, amestecand continuu pana se imbiba cu sosul de curry. Se acopera si se fierb bine la foc mic 5 minute;

Se pun intr-o tava pe o diagonala orezul si lintea si pe cealalta diagonala legumele cu nautul si sosul de curry, se dau putin la cuptor si se presara cu coriandru.




_______________________________________


pus acum 16 ani
   
IzushChan
Aishwarya Rai Bachchan

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 116
Pui cu sos picant

Vreti sa gatiti carnea de pui altfel decat obisnuit, incercati reteta de pui cu sos picant. Preparand puiul dupa reteta de pui cu sos picant, veti pune in evidenta gustul fraged si dulceata carnii de pui. Iar amestecul de condimente si ingrediente vor face din acest pui cu sos picant, unul din cele mai reusite preparate pe care le-ati incercat.

Ingrediente

1 pui mare
100 g unt
3 cepe
2 catei de usturoi
1 litru supa
1 lingurita sofran
1 lingurita coriandru
2 linguri faina
1 lamaie
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt, cand sunt pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat;

Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul si se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora;

Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina, se amesteca incet, pana ce se ingroasa putin;

Se pun din nou bucatile de pui. Se serveste mincarea foarte fierbinte.




_______________________________________


pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Vinete indiene

Reţetă tradiţională din India
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg vinete, 4 buc. ceapa, 150 g unt, sare, piper, 2 oua, pesmet.

Mod de preparare: Se spala vinetele, li se taie cotorul si se imparte fiecare vinata in jumatate, in lungime. Se scoate miezul, se toaca, amestecindu-l apoi cu cepele tocate marunt, sarea, piperul. Aceasta compozitie va fi apoi pusa intr-o tigaie cu unt incins si prajita usor citeva minute. Se umplu apoi vinetele, se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in mult unt.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Chiftele de peşte īn stil indian

Reţetă tradiţională din India
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Jumări dulci indiene

Reţetă tradiţională din India
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 4 lingurite ulei, o ceasca zahar, o ceasca lapte, 2 linguri smintina, 1/2 lingurite scortisoara, 3 lingurite stafide, 80 g migdale, 250 g fructe de sezon.

Mod de preparare: Se bat ouale si se pun intr-o tigaie cu ulei incins, pe foc mic. Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune la fiert laptele amestecat cu smintina, zaharul, scortisoara si stafidele. Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute.
Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe de sezon taiate in cubulete.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Omletă indiană

Reţetă tradiţională din India
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 6 linguri ulei, o ceasca supa, 2 buc. ceapa, 2 lingurite sofran, 2 lingurite coriandru, sare, piper, 1 buc. lamiie, 3 lingurite iaurt.

Mod de preparare: Se taie rosiile in cubulete mai mari si cepele in rondele apoi se pun la fiert in supa clocotita. Se adauga sare, piper, sofran, coriandru. Se lasa sa fiarba cca 10 minute, apoi se strecoara supa. Rosiile si rondelele de ceapa se vor aseza pe o omleta care a fost pregatita intre timp si tinuta la cald. In restul de supa se toarna iaurtul si sucul de lamiie. Cu acest sos se serveste omleta.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Pui cu legume īn stil indian

Reţetă tradiţională din India
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde.

Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute.
Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut.
Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute.
Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Salata de linte rosie

  Timp de preparare:
2 h (complexitate redusa)

Ingrediente:
200 gr.linte (nu verde), ulei, sare sau vegeta, condimente(maghiran sau oregano)

Mod de preparare:
Lintea se fierbe cu apa putina cu sare sau vegeta. Cind s-a facut ca o pasta, se ia de pe foc si incepe sa se frece cu ulei, apoi se condimenteaza dupa gust.
Se serveste pe piine


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Salata yoga


  Timp de preparare:
(complexitate redusa)

Ingrediente:
1 salata verde (sau 2 marule), 2 rosii, 5 fire de ceapa verde, 15 masline negre, 10 ridichi, 1 cana de branza rasa, 1/4 lingurita maghiran. Pentru sos: 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura ulei de masline, 1 lingurita sare.

Mod de preparare:
Se taie totul marunt, maslinele se pun fara samburi. Se toarna sosul amestecat separat. Deasupra se presara branza rasa.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Appam


Timp de preparare:
(complexitate ridicata)

Ingrediente:
1/2 kg orez, 1 nuca de cocos, drojdie, sare, zahar, 1 ceasca de orez gatit

Mod de preparare:
Se inmoaie orezul in apa timp de 4 ore, dupa care se scurge de apa. Se mixeaza cu nuca de cocos curatata si maruntita in prealabil si cu orezul gatit. Se adauga drojdie, sare, zahar, apa fiarta si se tine asa timp de juamatate de ora. Apoi se adauga si compozitia mixata. Se tine la fermentat timp de 8 ore.
Cand este gata, compozitia se intinde intr-o tigaie si se acopera cu un capac. Se tine la foc timp de 2 miunte. Cand se prepara appam, este necesar sa se prajeasca doar pe o singura parte. Se serveste fierbinte cu cartofi condimentati.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
sos curry



Timp de preparare:
15 min. (complexitate redusa)

Ingrediente:
200 gr smanatana
100 gr mustar iute
50 gr unt
5 gr curry
20 gr sare

Mod de preparare:
Untul se pune la topit intr-o tigaie, pe flacara mica sau pe plita, iar cand este topit, se adauga mustarul iute si se mai amesteca timp de 2 minute.
Dupa ce mustarul si untul s-au omogenizat, se adauga smanatana, amestecand continuu pentru a nu se taia.
Tigaia se indeparteaza de pe flacara, se adauga sarea si piperul, apoi curry, se amesteca bine si se mai lasa pe marginea plitei circa 3 minute.
Sosul obtinut se serveste fierbinte, insotind de obicei fripturile la gratar si fiind recomnadat in special pentru muschiul de vita.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
makluba


  Timp de preparare:
30 min (complexitate medie)

Ingrediente:
carne de pui, cartofi, vinete, conopida, orez, ceapa

Mod de preparare:
Se pune la fiert carnea de pui si cind apa incepe sa fiarba se taie o ceapa solzi si se pune in oala; se lasa sa fiarba pina puiul este moale. Separat se taie cartofii rondele la fel si vinetele si impreuna cu conopida desfacuta in bucati se prajeste bine in ulei. Cind sint toate gata, se ia o oala mai mare in care se pune in ordinea urmatoare: pe fundul oalei se pun cartofii, apoi carnea, un strat de orez, conopida si vinetele, iar orez. La urma se ia zeama in care a fiert puiul si se condimenteaza apoi se adauga peste ingrediente in oala, sa le acopere. Cind este fiert orezul si nu mai este apa se stinge focul.
Se serveste calda, cu iaurt si salata


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
nan - paine indiana


  Timp de preparare:
1 h (complexitate redusa)

Ingrediente:
6 buc: 6 dl faina (1 dl = 60 gr faina, 1 lingura praf de copt, 1 lingurita sare, 1 ou, 1 dl lapte,
1 dl iaurt sau smintina, 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:
Se pune cuptorul la incalzit la 250°. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea. Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina.
Se framinta aluatul. Se imparte aluatul in 6 bucati care se intind cu sucitorul. Se pun pe o tava, pe hirtie pergament. Se coc in mijlocul cuptorului, 6 - 8 minute. Cind se scot se ung cu ulei de masline.
Se servesc calde.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
kishk


  Timp de preparare:
40 min (complexitate ridicata)

Ingrediente:
3 catei de usturoi taiati marunt
3 linguri faina
3 cepe medii tocate
1l supa de pasare
450g iaurt gros
50g unt
2 linguri ulei (pt. prajit ceapa)

Mod de preparare:
Se prajeste ceapa intr-o tigaie mica in ulei pana devine usor maronie. Separat, intr-o oala se prajeste usturoiul la foc mic in unt (sa nu se maroneasca), se adauga faina si se amesteca. Se adauga iaurtul cate 1-2 linguri o data si se amesteca, se creste focul, se adauga putin cate putin din supa de pasare si ceapa prajita. Se fierbe cca 5 min amestecand din cand in cand, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se mai fierbe pentru 5 min (se adauga apa daca devine prea groasa). Se ia de pe foc, se lasa sa "stea" 5 min si se serveste. Pofta buna!


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
~*rani_queenOFhearts*~
KING KHAN

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 584
Punch indian

Ingrediente:

4 oua, ½ ceasca esenta tare de ceai, 4 linguri rom, ¼ l frisca indulcita, 125 gr. zahar, 2-3 foi gelatina


Mod de preparare:

Din galbenusuri, zahar si frisca se face o crema care se fierbe pe aburi, apoi se da deoparte si se amesteca cu romul, esenta de ceai, gelatina dizolvata si albusurile spuma. Se pune in pahare. Se garniseste cu frisca si se da la rece. Mod de servire Se serveste cu biscuiti.


_______________________________________



I'd rather have a room full of cuddly teddy bears than a diamond necklace in a safe deposit locker.  (Rani)

pus acum 16 ani
   
rani
Kajol

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
chapati imi place dar nu stiu reteta    bune retete am sa le fac si eu tk

retzete culinare din india chapati imi place dar stiu   bune retete fac

58.6KB


_______________________________________
rani

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la